Mārdadžu sēklu milti ir sabalansēts olbaltumvielu – vitamīnu - minerālu dabīgs produkts. Tas palīdz saglabāt aknu veselību un organisma veselību kopumā. Produkts satur unikālu kompleksu flavonoīdus – silimarīnu.
Milti no mārdadžu sēklām ir bagāti ar šķiedrvielām, kas palīdz normalizēt kuņģa zarnu trakta darbību, pazemina holesterīna līmeni asinīs, samazina svaru, izvada sāļus un smagos metālus no organisma, stabilizē cukura līmeni asinīs, novērš žultsakmeņu veidošanos žultspūslī. Regulāra mārdadžu miltu lietošana samazina alerģiskas reakcijas.
Bez silimarīna un šķiedrvielām mārdadža milti satur polinepiesātinātās taukskābes, fitosterīnus, aminoskābes un mikroelementus.
Mārdadžu miltus ieteicams lietot pa 1 ēdamkarotei, 2 - 3 reizes dienā uzdzerot ūdeni vai pievienojot ēdienam, kefīram, jogurtam. Kurss tādai mārdadžu miltu ārstnieciski – profilaktiskai lietošanai ir 40 – 50 dienas
400g